Beoordelingen van SUSHIBROTHERS Deventer

Recente recensies van SUSHIBROTHERS Deventer

5 sterren na 264 reviews

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top,heerlijke sushi gegeten!Bestellen ging makkelijk ,keurig optijd geleverd en smaak was heerlijk,goede verse kwaliteit! Piepklein - puntje,wasabi erbij was te weinig! Maar desalniettemin,super gegeten!!!!!!! Ga zo door en tot vlg x XOXO

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Goede kwaliteit en vol van smaak.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk bedrijf in Deventer, goede service en goede kwaiteit sushi (en ik ben redelijk kritisch) duidelijk een goede sushi chef en idd top ingredienten. Wel moet ik zeggen dat de spicy in spicy tuna iets te letterlijk is genomen. Ik hou van pittig eten dus dat is t probleem niet maar er moet een balans zitten tussen smaak en hot en die valt hier helemaal weg. dat vond ik jammer, vooral omdat spicy tuna ieen van mijn favoriten is als deze wel goed in balans is. Verder niks te klagen.. ;)

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker : ))

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tantoe lekker

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en een half uur eerder bezorgd dan verwacht dus dat is sowieso top!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en snel bezorgd👏🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon uitstekend, zowel de bezorging als de kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende SUSHI. Van zeer goede kwaliteit. Heerlijke smaak en prachtig opgemaakt. Goede service. Echte aanrader! Wij gaan vaker bestellen ;)

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering precies op tijd. Sushi was heel goed. Leuke nieuwe soorten geprobeerd. Aanrader

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld. Wederom top. Heerlijke versie sushi en snelle en nette bezorging! Kortom top!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, maar we missen de sushi balletjes ;-) Thxs Team SB 👍🏼👍🏼

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi, en geweldige service!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk gedaan!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK! Perfect op tijd. De lekkerste sushi!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super! bestellen en begeleiding ook goed. Jammer was dat ondanks mail met verwachte bezorgtijd dit 40 min later was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heuurlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk bodybuilders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi uit Deventer!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was later dan gepland maar er werd netjes gebeld hier over. Eten was voortreffelijk!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig op tijd bezorgd en de kwaliteit was weer top zoals altijd!! Heerlijke sushi!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten! En op tijd bezorgd! Top.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van heerlijke sushi. Je ziet en proeft echt dat het met zorg is bereid. En exact op de afgesproken tijd bezorgd.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!!! De draak 2.0 is favoriet. De spicy tuna is ook echt lekker pittig.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en erg lekkere sushi!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik kreeg een mail met de verwachtte bezorgtijd en ze kwamen bijna precies aan op de verwachtte tijd. het eten was heerlijk. en er zat ruim voldoende soyasaus gember en wasabi bij. top.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en top sushi!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ouderwets top mannen!’

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gezocht naar heerlijke sushi in Deventer en gevonden. Super lekker. Kom zeker terug.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker! Vers bereidt, en goeie service

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker !!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en het ziet er erg smakelijk uit! Bezorging wederom keurig optijd! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede smaak combinaties

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerst keer bij jullie besteld . Maar was super lekker en goed . En duidelijk en mooie site .

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel. Echte aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top. Precies op tijd. Jullie zijn de beste van Deventer en nog niet van me af!👍

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt genoten van jullie heerlijke sushi! Zeker een aanrader!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Compleet met vuurwerk Heerlijk gegeten

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik bestel zeker weer als ik ik de buurt ben.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger op tijd en heel vriendelijk, de sushi met carpaccio was weer verrukkelijk , nu ook de kip met avocado besteld , ook een frisse verse sushi .. dikke complimenten

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en buiten gewoon lekker !

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al vaker besteld en iedere keer is de kwaliteit weer super! Ga zo door, Sushi Brothers!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de beste sushi in Deventer e.o. moet je toch wel bij Sushibrothers zijn. Ook deze keer waren we weer erg tevreden met de smaak en kwaliteit van de producten. Goed gevuld en supervers. Met liefde gemaakt! En keurig op tijd bezorgd. Hulde!! Voor herhaling vatbaar.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben hebt druk dus ½ uur te laat is okay ( we hadden wel 4 uur voor bezorg tijd bestelling geplaatst ) Maat kwaliteit was niet wat we van jullie gewend waren! Normaal alleen maar 10-en, geen twijfel. Dit keer viel bijna elke Rol uit elkaar en was er echt veel te veel riant gebruikt. Gebruikte ingrediënten waren nog steeds heerlijk vers en lekker. Daar lag het niet aan. Vergeven we jullie. Volgende keer van weer 10!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met stipt de nummer 1 van Deventer! Heerlijk verse sushi en altijd netjes op tijd met bezorgen. Ook zijn de warme gerechten ook echt warm! Top!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Wel weinig wasabi en gember , dat is jammer

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte super verse sushi! Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en de beste sushi die er is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Lekkere rollen, mooi opgemaakt en heerlijke smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en nu voor 2de keer al besteld super goeie sushi !!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeel erg goed, kwaliteit, tijdstip bezorgen... een echte aanrader !!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Meer vegetarische opties met bijvoorbeeld roomkaas zou een mooie aanvulling kunnen zijn!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit 🍣. Lekker en diversiteit

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi’s zien er heel erg goed uit en zijn ook erg lekker.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten! Dit keer 10 rollen voor 4 personen in een kleine boot, wat er toch wel erg feestelijk uit zag. We hadden 1 rol te veel en zijn goede eters... maar heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier al vaker besteld. Het is echt een genot, vooral de carpaccio is het proberen waard.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en verse sushi!! Onze favoriete zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De bezorging was iets later dan gepland naar kreeg keurig een appje waarin werd aangegeven dat dd bezorging wat later zou zijn. Uiteindelijk was het maar 5 minuten later.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon lekker! Keurige snelle service

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en fantastische service

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vol van smaak. Zit een lekker frisje aan de sushi en verrassende combinaties. De sausjes zijn ook erg lekker bij de tempura hapjes. Zeker een aanrader voor sushi liefhebbers!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi, jammer dat er geen zeewiersalade en sashimi is. Bezorging was erg snel.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Ebi Tempura was koud. Ik weet niet of dat altijd zo is, maar persoonlijk vind ik ze warm het lekkerst. En de stokjes waren jullie vergeten (kan gebeuren natuurlijk). Verder altijd tevreden! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en super vers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor elkaar, sushi zag er mooi uit en smaakte nog beter, een aanrader. !!! Ga zo door , dit was zeker niet de laatste keer, ook niet de eerste trouwens. Groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede kwaliteit, erg genoten van het eten, ook de bezorging top.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en het zag er ook fantastisch uit!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een over heerlijke kwaliteit van sushi , echt top .. voor herhaling vatbaar !!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijke sushi gegeten. En bezorgd op de afgesproken tijd.....

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van erg goede, verse kwaliteit. 2 rollen per persoon was wat veel.. een van onze nieuwe favo’s in Deventer! Wel moet ik zeggen dat de ebi tempura wat droog waren..

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi Aanrader om te bestellen Dankjewel team van sushi brothers

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was later dan afgesproken. Wel vooraf een aankondiging

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service en heerlijke gevarieerde sushi, net iets anders dan anders!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en erg lekker. Zeker een aanrader! Bezorging was ook top! We gaan zeker nog een keer bestellen.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goddelijke sushi. Het is wel wat prijziger maar het is het zeker waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en alles zat erbij en echt hele lekkere sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is top! Echt heerlijk. Enorm genoten. Bezorging ook, vriendelijk. We kregen extra saus en wasabi, zonder erom gevraagd te hebben.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, aanrader!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels voor de vijfde keer besteld bij SushiBrother en het was wederom heerlijk. De alternatieve sushisoorten die het restaurant aan biedt zoals Carpaccio Classico en Magic Meat zijn buitengewoon lekker en zeker het proberen waard. Eerlijk gezegd kan ik niks anders doen dan het aanraden!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk 👍🏼

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor het oog, ook super voor de maag!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi erg goed op smaak, goeie toppings. Zeker in mijn top 3 van lekkerste sushi restaurants!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral zo blijven doorgaan. Heerlijke sushi, prima bezorging. kortom ik ben heel tevreden en kan iedereen aanraden om hier de sushi te bestellen. Fijne feestdagen

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 dec voor de eerste keer bij sushibrothers bestelt.We waren zo tevreden dat we meteen voor de kerst weer een bestelling geplaatst hebben .Echt aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Perfect op tijd geleverd. Sushi was zeer smaakvol. Ook voor niet vis liefhebbers keuze, bijvoorbeeld de kip Rolls. Wij gaan zeker nog een keer bestellen! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, voor ons de beste in Deventer! Lekker krokant, mooie smaken en de juiste prijs-kwaliteit verhouding! Wij bestellen snel weer

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en top service!👍🏼

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heel goed, keurig op tijd. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🔥

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja lekker man!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig opgemaakte boot vol met smaakvolle kwaliteitssushi. Zeker een aanrader! Punt van aandacht: wasabi in een plastic zakje past niet bij zo'n presentatie.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke afwisselende verse sushi , mooi gepresenteerd en op tijd bezorgd 👌🏻

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi’s in heerlijke smaakcombinaties. Keurig op tijd bezorgd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen. .

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, erg stipte bezorging!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer geprobeerd. Heerlijke sushi en een top service. Voor herhaling vatbaar.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekkere sushi met heerlijke royale toppings. Mijn favo in Deventer! Bezorging wederom keurig op tijd. Absolute aanrader.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top.... Was super lekker

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezoring was optijd en de sushi was echt heerlijk..ik zou sushi liefhebbers deze sushi aanraden. Wij zijn om en weten waar we in t vervolg sushi bestellen 😋

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, netjes op tijd bezorgd!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch lekker! Kan sushi van SB elke dag wel eten, die gasten weten echt wat ze aan het doen zijn! Vakmanschap 🙌🏽

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bourgondische sushi’s!! Bezorging supermooi op tijd.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi wederom uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd. Goede klassiekers maar ook verrassende combinaties. Wij bestellen weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zeer goede sushi! Smaakt erg vers, is mooi opgemaakt en wordt op tijd bezorgd. Je betaalt iets meer dan andere sushitenten, maar dat is echt de moeite waard. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Deventer ❤️

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd! Goeie smaak. Originele smaakcombinaties, had alleen iets meer op kamertemperatuur mogen zijn.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd mij gevraagd om een recensie in te vullen en om daarbij echt eerlijk te zijn. We hebben gisteren echt genoten van jullie sushi! Super vers, heerlijke smaken, eigenlijk de lekkerste sushi die ik ooit heb besteld en heb laten bezorgen. Ga zo door sushibrothers!!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste verse sushi die ik ooit hebt gehad. Ik was nooit een echte sushi fan. Vaak ook omdat rijst te hard was en vis (denk ik) niet vers. Hier absoluut wel! Echt een aanrader. Al meerdere keren besteld en geen verschil geproefd in kwaliteit. Top!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en snelle bezorging

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed gevulde, unieke, verse sushi!! Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, wij kunnen het iedereen aanbevelen.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd Prima eten Voor herhaling vatbaar Prima Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town! Nu al twee keer besteld en het is echt heerlijk!! Kleine tip: op de website de optie ‘ afhalen’ aanbieden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi! Aanrader!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, buitengewoon fantastisch! Zeker een aanrader.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige en verse sushi! De bezorger ook echt super lief en mooi op tijd!!! We gaan hier zeker weer bestellen!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Ook ons bezoek heeft genoten.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd! Aanrader

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed gevulde sushi’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi deventer en goeie service, optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Het was heerlijk, ontzettend goede smaakcombinaties. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was, ondanks dat het zondagavond was, stipt op tijd bezorgd. TOP! Het was heerlijk verse sushi. Wij hadden 8 verschillende soorten rollen met 5 personen, elke soort was echt even goed. Zo lekker, dat ik al zin heb in de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi bezorging stipt op de afgesproken tijd. Ga in het vervolg hier sushi bestellen

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was enorm vers en erg uniek, dit is een tent die zeker aan te raden is. Zowel de bezorging als de service was uitstekend! hier gaan we zeker vaker bestellen

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd netjes gebeld omdat de bestelling iets later zou worden bezorgd dan gepland. Dit was uiteindelijk Max. 10 min dus geen enkel probleem mede door het belletje. Ook was het erg lekker!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Petje af

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed alles op tijd shusi varen echt vers een lekker..dus jonges 10+ voor

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was serieus de lekkerste sushi we ooit hebben gehad, echt niet normaal. We hadden 4 rollen besteld maar ze waren alle 4 even lekker. Elke sushi was een smaakbom. Wat ik alleen een klein beetje jammer vind is dat we extra wasabi hadden bijbesteld en die niet hadden gekregen. Ook vind ik het een beetje onduidelijk hoeveel chopsticks erbij komen en of er sojasaus bij geleverd wordt. Nu hadden we 2 extra chopsticks. Maar sushi echt super en de bezorging was ook precies op tijd!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd bezorgd. Duidelijk verse producten, mooie hoeveelheid. We hebben genoten!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg verrassende unieke sushi. De keuze van de chef genomen en de carpaccio. Beide erg lekker! Bezorging was erg snel, zo'n 20 minuten eerder dan voorspeld. Bij deze bijzondere sushi accepteer je de hogere prijs.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super vers en overheerlijke 🍱

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi, Goeie smaken, vers en lekker

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service met nog geweldigere sushi!! 10/10 sowieso

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, strakke mooie rollen. Misschien uitkijken met de kruiden zodat je de basissmaak, vis, tonijn etc, goed kan blijven proeven. Een absolute aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushibrothers maakt originele sushi. Combinaties van vullingen die je bij andere sushirestaurant niet ziet. Elk rol heeft een eigen smaak waar goed over is nagedacht. De goed gevulde, originele sushi rechtvaardigt de iets hoger prijs. We hebben heerlijk gegeten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Wel erg duur maar het eten wel waard.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top erg lekker vers en op tijd

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, beste sushi in deventer

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oprecht de lekkerste sushi van Deventer eo.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bestelling was niet compleet geleverd, na een belletje keurig opgelost! Een extra rol sushi naar keuze aangeboden gekregen wegens het ontbreken van een bijgerecht. Top service, naast het heerlijke eten;).

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, sushi mooi verhouding rijst VS vulling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker allemaal, goed verzorgd en verpakt en keurig op tijd Prima allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi, goede kwaliteit, er g lekker l. Zeker een aanrader! zijn altijd keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch en precies op tijd geleverd! Blijft een dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi. Een aanrader. Wij hebben echt genoten. Top jongens, ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk. Bezorging precies op tijd. Sushi bitterballen en boontjes (gegarneerd met verse limoen partjes) zijn echt een aanrader om erbij te bestellen!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super opnieuw weer, en dank je Alex voor je kaart erbij, heel maar dan ook heel lief en attent

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Deventer! Vers, enorm smaakvol, goede bezorging en goede prijs. Wij zijn ondertussen vaste klant geworden.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, net iets anders dan de gewone sushi en een vriendelijke bezorger. AANRADER!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goede smaak, verse ingrediënten, nette correcte levering, keurig verzorgd verpakt

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed van smaak en erg lekker .

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde sushi. Goed in balans en goede hoeveelheid. Echt een aanrader.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, andere soorten sushi-rollen genomen. Allemaal van top kwaliteit! Ik kreeg een appje zo'n 15 minuten voordat mijn bestelling geleverd zou worden dat ze 5 minuutjes later zouden zijn. Dit waren er uiteindelijk maar drie, wat volkomen logisch is op de zaterdagavond. Samenvattend zou ik dit restaurant zeker aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow deze sushi was zo lekker het leek net of ik in de hemel was👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer super lekker! Je proeft hoe vers de sushi nog is, en warme gerechten zijn altijd nog warm door de snelle bezorgingen. De bezorgers zijn ook nog eens erg vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en wat fijn dat jullie bereid waren om net een stukje verder te rijden 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heren, echt lekker. Ik heb sushi in veel duurdere plekken gegeten, ook in Japan. Ik had natuurlijk niet de vissushi, maar jullie passen fusion cooking op een hele lekkere manier toe. Tip mochten jullie een keer een special doen; probeer een wagyu rol (en dan met echte wagyu reepjes) Ik bestel zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd heel netjes, zelfs voor de afgesproken tijd bezorgd! We hebben al heel wat verschillende sushi’s geproefd, maar dit was toch één van de bijzondere, fijn van smaak en de rijst was 👌🏽 Absoluut voor herhaling vatbaar! Onze complimenten✨

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Echt een aanrader. Keurig verzorgd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse en lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Niet alleen verrukkelijk om naar te kijken maar vooral ook om te eten! Echt zalig!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekka...👍

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super 🙏🏼

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi gegeten. Veel keuze uit heerlijke smaken, hier wordt je heul blij van!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op mijn verjaardag bestelden we sushi bij Sushi brothers. We kozen zelf 8 rollen (de 64 pack). Wat een smaakbeleving en kwaliteit! Vooral ook de kunst waarmee de sushi was gedecoreerd was echt fantastisch. Het was bijna zonde om de sushi stuk te bijten en hij was ook echt zó op. Ik zou zeker opnieuw bestellen bij Sushi brothers!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bedrijf Zeker beste sushi deventer!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Goede service! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke sushi. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en echt een aanrader 👍

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd , sushi was heerlijk

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vooral de spicy tuna tataki x ebi en de awesome salmon tataki x ebi zijn onze favorieten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Eens een keer wat anders dan de doorsnee franchise sushi keten. Bezorging was ook op tijd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte goed. Hoge kwaliteit ingrediënten en dat is merkbaar. Bezorger was 5 minuutjes later dan verwacht maar nam netjes telefonisch contact op om het door te geven, geen probleem.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi. Niet goedkoop, maar erg lekker. Bestelling was incompleet. Missende roll werd snel alsnog bezorgd. Met een extra roll van het huis als compensatie voor het ongemak. Top service!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd (dit hebben we bij andere sushi restaurants wel eens anders meegemaakt). De sushi is erg lekker en van goede kwaliteit. De bijgeleverde gember en wasabi kan beter en is duur in verhouding tot wat je krijgt (geen ‘verse’ maar mini fabriekszakjes). Sashimi zou een goede aanvulling van het assortiment zijn.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi die ik tot nu toe heb gehad. We hadden de bestelling om 18:15 geleverd staan. Perfect voor 18:15 werd onze sushi geleverd. Ik ga hier voortaan altijd bestellen!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en service staat bij dit bedrijf op 1

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, met verse ingrediënten en goede kwaliteit. De service is top. een echte aanrader dus!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker! Was die andere tenten al helemaal zat.. Zal zeker vaker bestellen!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Deventer! Vanavond weer! 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, het eten was super en gewoon op tijd. Ooit wel eens sushi besteld bij ander bedrijf en dan kregen we 2 uur later. Top bedrijf zeker aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zekerheid de lekkerste sushi van Deventer, elke rol is even lekker. De bezorging is ook mooi op tijd!! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, snel bezorgd en smaakte erg goed. Echt een aanrader. De spicy x magic meat is een absolute aanrader. Ga zeker vaker bestellen!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Sushi was goed op smaak, vers en op tijd!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: WAUW! Exact op aangegeven tijd, netjes verpakt, vriendelijke bezorger (die de opmerking over het adres goed had gelezen) en overheerlijke sushi! Ik heb een nieuwe favoriet! 🤎

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig en snel bezorgd. Top!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top en precies op de tijd die we om 16:30 hadden doorgegeven. Smaakte heerlijk en jullie hadden netjes de vis en niet vis in aparte bakjes gedaan (zoals gevraagd)

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke originele sushi! Echt genoten. De bezorging was op tijd en vriendelijk.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd!!!!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super vers en er is ruime keus. Alles echt heel lekker. Voor vegetariërs mag er misschien iets meer keus zijn. Bezorging ook goed op tijd. Kortom, zeer tevreden, we gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met verse ingrediënten! Mooie grote stukken sushi die rijkelijk belegd zijn. Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Dit is een echte aanrader! Ik wil niet meer anders..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker erg van genoten. Beste sushi van Nederland

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, fijn personeel en snel bezorgd!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Sushi "s : allemaal even fijn van smaak! enige puntje is dat we graag wat meer gember erbij zouden hebben gehad, betalen zou geen probleem zijn. Bezorging stipt! betaling perfect! KOMPLIMENT en we doen het vaker!!! Succes hoor!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Deventer!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen vrijdag sushi besteld. Vijf minuten van te voren, keurig op tijd. De kwaliteit en was uitmuntend. De smaak van de sushi's waren heerlijk en daarbij waren de producten die erbij werden geleverd(gember, wasabi, stokjes etc.) precies genoeg! Kortom, top restaurant en kan het zeker aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, super vers en precies op tijd bezorgd!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Deventer en omstreken met een snelle bezorging. Zeker een aanrader

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi!! Zeer tevreden over de bezorging, was ruim op tijd!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie duidelijje site, gebruiksvriendelijk, snel besteld, bevestiging van bestelling en het beste vindennwr dat je bericht krijgt als de bestelling onderweg is. Super kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Er werd netjes gebeld dat de bezorging 10 minuten later zo zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi,wij gaan vaker bestellen bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van een top bedrijf!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snelle levering

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super goed! Ook mooi optijd bezorgd.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top! Vers en van hoge kwaliteit. De bestelling werd mooi op tijd bezorgd.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zit aardig vol, top sushi

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, smaak was top en zag er vers uit. De rol had van mij iets dunner gemogen, voor de rest top

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Petje af... heb in tijden niet zulke lekkere en verse sushi gegeten. Ga vooral zo door dikke aanrader. En mijn complimenten voor de vriendelijke bezorger. Vriendelijke groet Joep

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beestachtig goede sushi. Vers, niet te veel rijst en sne gebracht. De dragon roll was zelfs nog warm. Ook de carpaccio classico is een aanrader.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersmaken!, zalig! Leuke en nette bezorging, mooi op tijd!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oprecht beste sushi in town top kwaliteit de verse producten proef je gewoon terug in de sushi ik zou zeggen bestel, eet en ervaar zelf... vaste Klant erbij heren

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en daarnaast goede structuur in de sushi en fijn dat je op de hoogte werd gehouden van de bestelling. Kortom, top sushi en goede bezorging!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en top dat je zelf de rollen in een box kan kiezen!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met verrassend lekkere combinaties. Erg fijn dat je zelf je box samen kan stellen! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, mooie verrassende smaak combi’s De bezorging werd keurig afgehandeld. Echt top! We gaan hier vaker bestellen!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In lange tijd niet zo lekker sushi gegeten. Snelle en vriendelijke bezorger, ga hier zeker vaker bestellen!!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger!!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker het aanraden waard.........snelle correcte levering👌

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het vlees is heel erg goed! De bestelling was snel in huis, hier ga ik vaker bestellen.